تغذیه در بیماری پروانه ای Things To Know Before You Buy

برای کودکان بزرگتر مبتلا به پوست پروانه ای، می‌توان از مواد غذایی مغذی و نرم که بلع آنها راحت است مانند سوپ سبزیجات و اسموتی میوه استفاده کرد و غذاهای جامد را با شیر یا آب گوشت به شکل پوره در آورد.

افرادی که پدر و مادر آنها دچار این بیماری شده‌اند، شانس بیشتری برای ابتلا به این بیماری دارند. بنابراین می‌توان گفت این بیماری یک نوع بیماری ارثی نیز می‌باشد.

چسبندگی انگشتان و تغییر در مفاصل: انواع شدید بیماری پروانه‌ای باعث چسبندگی انگشتان دست یا پا و انحراف و خمیدگی غیر طبیعی مفاصل می‌شوند و می‌تواند عملکرد انگشتان، زانوها و آرنج را تحت تاثیر قرار دهد.

شما می توانید برای مراقبت از تاول ها و جلوگیری از تشکیل تاول های جدید در خانه گام هایی را انجام دهید.

برای درمان خارش پوست، از علائم بیماری پروانه ای‌‌، چه کنیم؟

دنیا را همانند زنجیره‌ای از اتفاقات تصور کنید که هر تغییر مثبت و منفی‌ای می‌تواند زنجیره‌وار بر سایر مسائل تاثیر بگذارد و در نهایت اتفاق بزرگی را شکل دهد. تئوری اثر پروانه‌ای این مسئله را اثبات می‌کند. اگر امروزه جهان دچار اتفاقات منفی و انسان‌های نادرست شده است، ناامید نشوید و از خود شروع کنید.

این مقاله را هم بخوانید:  برترین فیلم‌های انگیزشی سینمای جهان که باید ببینید

وجود عصبانیت یا دلهره یا استرس در اعضای خانه (به کودک منتقل میشود)

این نوع از بیماری پروانه ای، کمیاب‌ترین نمونه‌های بیماری پروانه‌ای می‌باشد و موجب درگیری همه لایه‌های پوستی و شکنندگی شدیدتر پوست و می‌گردد.

اگر زخم ها علایم عفونت گسترده (تب، ضعف، ورم غدد لنفاوی) را نشان دهند، ممکن است پزشک آنتی بیوتیک تجویز کند. 

نوجوانان و بزرگسالان با انواع خاصی از بیماری پروانه ای در معرض خطر بالای توسعه نوعی سرطان پوست شناخته شده به نام سرطان سلولی فلسی قرار دارند. 

مرگ: نوزادانی که دارای فرم شدید بیماری پروانه‌ای هستند، در معرض خطر ابتلا به عفونت‌ها و از دست دادن مایعات بدن به دلیل گسترش تاول‌ها هستند و سایر نوزادانی که زنده می‌مانند، به دلیل ایجاد تاول در خوردن و تنفس دچار اختلال می‌شوند و بسیاری از این نوزادان در دوران کودکی میمیرند.

اثر پروانه‌ای بر چنین website خاصیتی دلالت دارد. بنابراین ناامید نشوید! کارهای درست و تصمیم‌های عاقلانه بگیرید و از تلاش‌های تک‌نفره‌ی خود خسته نشوید.

بیماری پروانه‌ ای یا اپیدرمولیز بولوزا یک بیماری ژنتیکی نادر است که پوست را چنان شکننده می‌کند که با کوچک‌ترین تماس ممکن است پاره شود یا تاول بزند. کودکانی که با آن به دنیا می‌آیند «کودکان پروانه» نامیده می‌شوند زیرا پوست آنها مانند بال پروانه شکننده است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *